Vilt og vakkert i Lofoten!

Bli med til Lofoten med Din Ferie

Fra fjellformasjoner som stiger opp fra havet til idylliske fiskevær – Lofoten er øyriket som begeistrer selv den mest kresne.

Med sine kritthvite strender, rike fugleliv og røffe hav er stedet noe helt for seg selv. Bli med å se hva alle skryter av – ta turen til Lofoten med oss!

Lofoten er et unikt sted som innbyr til utforskning og eventyr. Det er ikke uten grunn at øygruppen hvert år har tilreisende fra hele verden.

Lofoten er et yndet reisemål året rundt. Ta turen på sommeren og nyt midnattssolen, eller la deg bli bergtatt av nordlyset som danser over himmelen i vintermånedene.

Lofoten er vilt og vakkert – hele året rundt.

 

    Aktiviteter i Lofoten

    Fiske har vært en viktig næring i Lofoten siden tidenes morgen, så hvorfor ikke prøve seg på denne eldgamle tradisjonen? Bli med på havfiske! Havet utenfor øyene byr på et yrende fiskeliv, og selv den mest uerfarne fisker har sjanser her.

    For den som ønsker en mer actionfylt opplevelse kan en RIB-tur anbefales. Med nok hestekrefter til å drive et lite skip fyker du over vannskorpa i en oppblåsbar båt bygget for fart og spenning. Fra RIB-båten får du et nytt og spennende perspektiv på Lofoten. Hvis du er heldig får du kanskje sett den majestetiske havørnen og.

    Når en innholdsrik dag er over kan du ta turen tilbake til rorbua og bo som fiskerne på øyværene har gjort i alle år.

    Ta turen til Lofoten – du vil ikke angre!